Afdrukken
Recept Sojasaus
Een saus waarmee je groenten en vlees op smaak kunt wokken.
Voorbereidingstijd 20 minuten
Kooktijd 10 minuten
Totale Tijd 30 minuten
Geschikt voor 1 Portie
Calorieën 53 kcal
-
3
Eetlepels
Ketjap Manis
-
1
Eetlepel
Honing
-
1
Eetlepel
Sherry of cognac
-
1
Theelepel
Sambal Oelek
-
1
Theelepel
Olijfolie
-
2
Lente-uitjes
-
1
Teentje Knoflook
-
1
Theelepel
Verse fijn gesneden Gember
-
De lente-uitjes schoonmaken en fijn snijden.
-
Doe de honing, de gember, de sherry, de sambal oelek, de ketjap manis, en de olijfolie in een kom of schaal, en voeg de lente-ui toe.
-
Maak de knoflook schoon en pers deze boven de kom of schaal.
-
Nu alles goed door elkaar mengen met een lepel of met een vork.