Ga terug
Afdrukken

Recept Knoflooksaus met dille

Een heerlijke variatie, en veel lekkerder dan de saus die je kant en klaar in de supermarkt koopt.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Kooktijd 5 minuten
Totale Tijd 20 minuten
Geschikt voor 1 Portie
Calorieën 265 kcal

Ingrediënten

  • 7,5 Gram Dille de helft ongeveer van een bosje
  • 1 Teentje Knoflook
  • 8 Eetlepels Mayonaise
  • 4 Eetlepels Griekse yoghurt

Bereiding

  1. De dille en zo fijn mogelijk snijden. Doe de dille in een kom
  2. Het teentje knoflook schoonmaken en persen boven de dille. Je hoeft eventueel niet het hele teentje knoflook te gebruiken, maar kunt ook een halve teen gebruiken.
  3. Voeg de Griekse yoghurt en de mayonaise toe, en meg het geheel tot een gladde saus.