Afdrukken
Recept Joppiesaus
Een heerlijke saus bij snacks of patat die je zelf bakt.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Kooktijd 5 minuten
Totale Tijd 15 minuten
-
1
grote
uit in kleine dobbelsteentjes
-
200
ml
Mayonaise
-
200
ml
Ketchup
-
1
Theelepel
Azijn
-
½
Theelepel
Mosterd
-
1,5
Theelepel
Kerriepoeder
-
Peper en zout
-
Bak de uien in een koekenpan op middelhoog vuur tot ze glazig zijn, ongeveer 3 tot 5 minuten.
-
Blijf een paar eetlepels water toevoegen tijdens het sauteren, zodat de uien niet branden. Daarna laten afkoelen voordat we de saus gaan maken.
-
Klop in een kom de uien, de mayonaise, de ketchup, de azijn, de mosterd, het kerriepoeder, en breng het op smaak met zout en peper.
-
Koel serveren en je kunt er van genieten bij elke snack die je eet.