Whiskysaus maken

2 jaar ago

Whiskysaus maken kan een interessante uitdaging zijn, maar het is absoluut de moeite waard. Deze heerlijke saus voegt een rijke,…

Chimichurri

2 jaar ago

Chimichurri, een naam die de zintuigen prikkelt en de smaakpapillen doet dansen, is een waar culinair meesterwerk dat de harten…

Stroganoffsaus

2 jaar ago

Stroganoffsaus is een geliefde en smaakvolle saus die perfect past bij verschillende vleesgerechten. De rijke romigheid en de heerlijke combinatie…

Tabasco maken

2 jaar ago

Tabasco maken, ben je een liefhebber van pittig eten? Hou je van hete sauzen die een kick geven aan je…

Tahini

2 jaar ago

Tahini, een smeuïge en romige pasta gemaakt van gemalen sesamzaadjes, is al eeuwenlang een geliefd ingrediënt in de keukens van…

Madeirasaus

2 jaar ago

Madeirasaus is een klassieke Franse saus vernoemd naar de Madeira-wijn die gebruikt wordt in de bereiding ervan. Deze wijn komt…

Piri Piri saus

2 jaar ago

Deze pikante saus, afkomstig uit de Portugese keuken, staat bekend om zijn intense smaak en veelzijdigheid. Of je nu van…

Andalousesaus

2 jaar ago

Andalousesaus vindt zijn oorsprong in België, waar het al vele jaren een geliefde saus is. Het is vooral bekend als…

Mango chutney

2 jaar ago

Mango chutney is een smaakexplosie van zoet, zuur en pittig. Het wordt gemaakt van rijpe mango's, die worden gekookt met…

Sambal Badjak en Oelek

2 jaar ago

Je hoort vaak de termen Sambal Oelek en Sambal Badjak. Oelek is de standaardversie. Een mengsel dat gestampt wordt in…