Hummus

4 jaar ago

Hummus maken, en deze smaakt nog beter dan de soort die je tegenwoordig in haast alle supermarkten kunt kopen, is…

Guacamole

4 jaar ago

Guacamole wordt in Nederland vaak als een dip gegeten, bijvoorbeeld bij Mexicaans eten. Want je kunt nacho's goed dippen in…

Daslook pesto

4 jaar ago

Daslook pesto, pesto gemaakt van wilde knoflook, want zo wordt de daslook wel omschreven. Nog niet zolang geleden kon je…

Bechamelsaus

4 jaar ago

Bechamelsaus maken is niet voor iedereen een makkelijk klusje, maar als je het maken van deze saus onder de knie…

Zoete chilisaus

4 jaar ago

Zoete chilisaus heeft het goede van twee kanten. Een beetje zoet en een beetje scherp We moeten er wel bij…

Aioli

4 jaar ago

Aioli is eigenlijk niets meer dan een soort knoflookmayonaise, maar wordt eigenlijk gekenmerkt door de simpelheid van het recept. Het…

Rode pesto

4 jaar ago

Rode pesto wordt in plaats van met basilicum, met gedroogde tomaten gemaakt. Typisch Italiaans zijn dan de zongedroogde tomaten die…

Chocoladesaus

4 jaar ago

Chocoladesaus gebruikt je natuurlijk niet alle soorten gerechten, maar bij desserts, toetjes, ijs, en vanzelfsprekend ook bij zoete pannenkoeken. En…

Bearnaisesaus

4 jaar ago

Bearnaisesaus is een luxe en rijke saus, die een licht anijsachtige smaak heeft. En natuurlijk heerlijk weelderig romig is. Een…

Teriyakisaus

4 jaar ago

Teriyakisaus is een traditionele saus uit Japan. Eigenlijk is het meer een smaak die ook veel in andere gerechten gebruikt…