Hummus maken, en deze smaakt nog beter dan de soort die je tegenwoordig in haast alle supermarkten kunt kopen, is…
Guacamole wordt in Nederland vaak als een dip gegeten, bijvoorbeeld bij Mexicaans eten. Want je kunt nacho's goed dippen in…
Daslook pesto, pesto gemaakt van wilde knoflook, want zo wordt de daslook wel omschreven. Nog niet zolang geleden kon je…
Bechamelsaus maken is niet voor iedereen een makkelijk klusje, maar als je het maken van deze saus onder de knie…
Zoete chilisaus heeft het goede van twee kanten. Een beetje zoet en een beetje scherp We moeten er wel bij…
Aioli is eigenlijk niets meer dan een soort knoflookmayonaise, maar wordt eigenlijk gekenmerkt door de simpelheid van het recept. Het…
Rode pesto wordt in plaats van met basilicum, met gedroogde tomaten gemaakt. Typisch Italiaans zijn dan de zongedroogde tomaten die…
Chocoladesaus gebruikt je natuurlijk niet alle soorten gerechten, maar bij desserts, toetjes, ijs, en vanzelfsprekend ook bij zoete pannenkoeken. En…
Bearnaisesaus is een luxe en rijke saus, die een licht anijsachtige smaak heeft. En natuurlijk heerlijk weelderig romig is. Een…
Teriyakisaus is een traditionele saus uit Japan. Eigenlijk is het meer een smaak die ook veel in andere gerechten gebruikt…