Er zijn tegenwoordig van allerlei soorten sambal beschikbaar maar welke officiele soorten zijn er eigenlijk? Hieronder behandelen wij de meest…
Zelf Sambal maken lijkt misschien wel heel erg moeilijk, althans dat denken de meesten. En dat is ook de hoofdreden…
In de mexicaanse keuken hebben ze een aantal kenmerkende gerechten waaronder Mole die gebruikt wordt als saus of als marinade.…
Vandaag gaan wij op een echte Mexicaans avontuur met een makkelijk recept voor Adobo saus met chipotle. Oorspronkelijk is Adobo…
Deze gyoza saus is niet alleen lekker, het is ook nog makkelijk te maken. Met een paar simpele ingrediënten maak…
Soms wil je gewoon makken en snel ergens een goede hitte aan toevoegen, spicy chili olie is dan echt ideaal…
Misschien wel een van mijn persoonlijke favorieten, hete ketjap sambal. Zelf maak ik een gebakken variant die in de surinaamse…
Harissa saus maken is een avontuur in de keuken dat je meeneemt naar de rijke smaken van Noord-Afrika. Deze pittige,…
Mojo verde, een levendige en smaakvolle saus afkomstig van de Canarische Eilanden, is een culinaire schat die jouw keuken kan…
Vinaigrette is meer dan alleen een dressing; het is een smaakexplosie die elke salade kan transformeren van gewoon naar buitengewoon.…
Vissaus, een simpele benaming voor iets dat zo'n rijke en diepgaande invloed kan hebben op het palet van onze culinaire…